Polityka prywatności

 

Jakie zbieramy dane o Tobie?

Podczas rejestracji
Do składania zamówień w sklepie internetowym eSklep.mgkrakow.pl wymagana jest rejestracja. Przy rejestracji poprosimy Cię o podanie Twojego adresu email oraz hasła jakiego będziesz używać w naszym sklepie.

Podczas transakcji zakupu
Zanim będziemy mogli zrealizować Twoje zamówienie, zapytamy Cię o imię, nazwisko, adres zamieszkania, numer telefonu, oraz dane dotyczące formy płatności.

Zbierane automatycznie
Podczas Twojej wizyty w naszym sklepie internetowym, automatycznie zbierane są dane np. Twój adres IP, nazwa domeny, typ przeglądarki, typ systemu operacyjnego, itp.

Gdy kontaktujesz się z nami
Kiedy kontaktujesz się z nami za pomocą strony internetowej, poczty email, telefonu, itp. przekazujesz nam swoje dane osobowe, np. imię, nazwisko, adres email, itp.

Do czego nam potrzebne Twoje dane?

Absolutnie nigdy nie sprzedamy danych zebranych o Tobie podmiotom trzecim !

Dane zbierane podczas rejestracji będą wykorzystywane wyłącznie do umożliwienia Ci zalogowania się do naszego sklepu internetowego. Rejestracja jest obowiązkowa jeżeli chcesz dokonać zakupu.

Dane zbierane podczas składania zamówienia będą wykorzystane w celu realizacji transakcji, w tym pobrania od Ciebie pieniędzy oraz wysłania Tobie zamówionego towaru. Twoje dane mogą w tym celu być przekazane firmie obsługującej wysyłkę towaru do Ciebie lub pod wskazany adres. Firma ta nie będzie wykorzystywać tych danych w żadnym innym celu. Podanie tych danych jest dobrowolne, ale konieczne jeżeli chcesz dokonać zakupu.

Jeśli zapisałaś/eś się na nasz Newsletter lub w inny sposób wyraziłaś/eś zgodę na jego otrzymywanie, wykorzystamy Twoje dane w celu wysłania Ci naszego Newslettera. Zostaniesz zapytana/y czy chcesz otrzymywać Newsletter podczas rejestracji. Być może czasami poinformujemy Cię mailowo o jakiejś akcji wyprzedażowej lub promocji bez wcześniejszego zapytania Cię o zgodę.

Dane zbierane automatycznie, mogą być użyte do analizy zachowań użytkowników w naszym sklepie internetowym, zbierania danych demograficznych o naszych użytkownikach, lub do personalizacji zawartości naszych stron internetowych. Dane te są zbierane automatycznie.

Dane zbierane w trakcie korespondencji pomiędzy Tobą a sklepem internetowym, będą wykorzystane wyłącznie w celu odpowiedzi na Twoje zapytanie.
 
Zgodnie z obowiązującym prawem, zbiór danych osobowych o nazwie "Dane klientów sklepu internetowego eSklep.mgkrakow.pl" został zarejestrowany w Rejestrze zbiorów danych osobowych, prowadzonym przez Generalnego Inspektora Ochrony Danych Osobowych. Nr księgi 134192.
Rejestr dostępny jest pod adresem :   https://egiodo.giodo.gov.pl/index.dhtml
 
W przypadku kontroli Generalnego Inspektoratu Ochrony Danych Osobowych, Twoje dane mogą zostać udostępnione pracownikom Inspektoratu zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych.

W przypadku naruszenia Regulaminu naszego serwisu, naruszenia prawa, lub gdy będą wymagały tego przepisy prawa, możemy udostępnić Twoje dane organom wymiaru sprawiedliwości.

W jaki sposób będziemy się z Tobą kontaktować?

Jeżeli dokonałaś/eś zakupu towaru w naszym sklepie internetowym, możesz otrzymać od nas emaile dotyczące realizacji Twojego zamówienia. Możemy również kontaktować się z Tobą telefonicznie, jeżeli będziemy mieli ważne informacje dotyczące Twojego zakupu.
 
W jaki sposób możesz poinformować nas o zmianie danych?

Po zalogowaniu się do sklepu internetowego i wybraniu Moje Dane, możesz wprowadzić zmiany lub usunąć swoje dane osobowe zbierane podczas rejestracji i używane do zalogowania się do systemu i wysyłki Newslettera. Danych użytych do transakcji zakupu nie można zmienić, ani usunąć, gdyż są one częścią rachunku lub faktury. Danych zbieranych automatycznie nie da się zmienić lub usunąć.
 
Wykorzystanie ciasteczek ("cookies")

Nasz sklep internetowy często wykorzystuje cookies, które służą identyfikacji Twojej przeglądarki aby nasz sklep poprawnie Ci się wyświetlał. Cookies nie zawierają żadnych danych osobowych.
 
Jak zabezpieczamy Twoje dane osobowe?

Twój komputer, gdy zbieramy Twoje dane osobowe, łączy się z naszym serwerem z użyciem protokołu SSL (Secure Socket Layer) a nasze bazy danych są zabezpieczone przed wglądem osób trzecich.
 
Zmiany polityki prywatności.

Zastrzegamy sobie prawo zmiany powyższej polityki prywatności poprzez opublikowanie nowej polityki prywatności na tej stronie.
 
Firma zbierająca dane:
 
Firma Handlowa MG s.c.
W.Mróz, E.Goćwin, E.Goćwin-Mróz
30-819 Kraków, ul. Na Wrzosach 39
tel. 12 3 429 429  /  504 246 083
sklep@mgkrakow.pl
 
  • Zaloguj się / Zarejestruj
  • Ustawienia konta
  • Zamówienia

     

    UWAGA :

     

    Pojawiły się problemy techniczne  z logowaniem do sklepu używając  przegladarki Internet Explorer 8.  Prosimy o używanie nowszej wersji Internet Explorera lub  innych 

    przegladarek (Mozilla Firefox, Google Chrome ...).

     

    Przepraszamy za utrudnienia.

      

     

     

PRACUJEMY 7 DNI W TYGODNIU
          pon.-sob.  9 - 19
              niedz.  9 - 17
W okresie wakacyjnym sklep stacjonarny będzie czynny od pon.-sob. 9-16, niedz. 9-15
 
Telefony :    12 3 429 429
                          504 246 083
 
Email :          sklep@mgkrakow.pl
 
Strona :           www.mgkrakow.pl
 
                 Drogi kliencie :
 
Zanim przyjedziesz do sklepu koniecznie sprawdź dostępność interesującego Cię produktu !
Zapisz się jeśli chcesz otrzymywać od nas informacje o ukazaniu się nowego numeru gazetki promocyjnej
Dopisz
 

Wypisz się

 

 

 

Sklep Partnerski AB SA © 2013  Wszelkie prawa zastrzeżone